Napiapp ajánló (2020. október 2.)

2020. október 02.
10.7741
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Braveland: 499 forint helyett 149 forintba kerül átmenetileg a Braveland, mely egy körökre osztott stratégiaként olyan klasszikusok előtt kíván adózni, mint a legendás Heroes-sorozat taktikus küzdelmei.

Tsuro - The Game of the Path: 1890 forint helyett 1090 forintért tudjuk beszerezni most magunknak átmenetileg a Tsuro - The Game of the Path címre keresztelt digitális társast, melyben az útkeresésre épülő élmény kapta a központi szerepet.

80 Days: 1799 forint helyett 1220 forintért megy átmenetileg az 80 Days, mely egy szöveges kalandjátékként Phileas Fogg történetét meséli el nekünk interaktív formában, aki 80 nap alatt akarja körbeutazni a Földet.

App Store:

Splitter Critters: mindössze 99 forintba kerül egy rövid ideig a zseniális Splitter Critters című mobiljáték, melyben a pályák szétvagdalásával, és a darabkák tologatásával kell megmentenünk különleges lényeket.

Lost Grimoires: Stolen Kingdom: 699 forintért adják most átmenetileg az Artifex Mundi klasszikus tárgykeresős kalandjaként ismert Lost Grimoires: Stolen Kingdom-ot, melyben a valóság és a képzelet között tehetünk egy nagyobbacska utazást.

HARVEST MOON: Seeds Of Memories : 1790 forintra leárazva tudjuk begyűjteni most átmenetileg a HARVEST MOON: Seeds Of Memories címre keresztelt gazdálkodós mobiljátékot, melyben a virtuális földművelés és állattenyésztés sajátosságait élvezhetjük majd.
3 hozzászólás

SamsungFan

1 hónapja,

Hát 150 forintot még kibírok...

válasz erre

peter97

1 hónapja,

99 Ft iOS game, na ilyet is ritkán látni!

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja,

Köszi!

válasz erre