Napiapp ajánló (2020. október 21.)

2020. október 21.
30.0811
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Lost Fountain: 409 forint helyett teljesen ingyenes formában szerezhetjük be magunknak a The Lost Fountain címre keresztelt klasszikus kalandjátékot, melyben a felfedezés és a fejtörők megoldása egyaránt nagyon fontos szerepet kapott.

Unit 404: 1099 forint helyett 765 forintba kerül átmenetileg Androidon a Unit 404, mely egy klasszikus sci-fi puzzle platformerként több mint 70 saját készítésű pályát állít a középpontba, méghozzá a legkülönfélébb mechanizmusok és vizuális témák mellett.

Crisis Response: 249 forint helyett totál ingyen megy átmenetileg a Crisis Response címre keresztelt, abszolút narratíva fókuszú interaktív kalandjáték, melyben rejtélyes események sűrűjébe kerülünk, miután egy teleportálás félresikerült.

App Store:

EvoCreo: ha szerettük a klasszikus Pokémon szerepjátékok sajátosságait, akkor most érdemes lecsapni a totál ingyen kínált EvoCreo-ra, mely minden tekintetben azokat az élményeket kínálja nekünk több mint 170 begyűjthető rémséggel a főszerepben.

Super Miley: a legendás Super Mario legszebb élményeit kínálja nekünk a Super Miley, mely minden tekintetben a retro platformer élményeivel kecsegtet nekünk, a főszerepben egy kis hőssel, akivel meg kell mentenünk a hercegnőt.

Shadowmatic: 699 forintba kerül átmenetileg a Shadowmatic, egy különleges puzzler, melynek részeként az árnyjáték örömeit ismerhetjük meg a különféle tárgydarabkák forgatásával és mozgatásával.
4 hozzászólás

peter97

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Kösziköszi! Neked is Celam, be is rántottam gyorsan.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Celam írta:
Ezt a Monument Valley klónt se hagyjátok ki ingyen:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.DreamTech.ODII
Ohh köszi Neked is!

És persze a Napiappot is köszönjük!

válasz erre

Celam

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ezt a Monument Valley klónt se hagyjátok ki ingyen:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.DreamTech.ODII

válasz erre

ferencziakos

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Köszönjük!

válasz erre