Napiapp ajánló (2020. október 26.)

2020. október 26.
61.6591
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Star Wars KOTOR: 3590 forint helyett 1795 forintért csaphatunk le átmenetileg a Star Wars KOTOR címre hallgató szerepjátékra, mely az egykori PC-s klasszikus mobilokra átültetett változataként sok százórányi élményt kínál.

Dragon Castle: The Board Game: 1199 forint helyett 369 forintért megy most a Dragon Castle: The Board Game címre keresztelt társasjáték, mely a jól ismert asztali változat digitális átirataként a Mahjong inspirációjában készült el.

Fairy Knights: 1490 forint helyett 799 forintért tehetjük a gyűjteményünkbe átmenetileg a Fairy Knights címre keresztelt szerepjátékot, mely maximálisan a sztorira, a fejtörőkre és a klasszikus élményekre szeretne koncentrálni.

App Store:

SUBURBIA: 349 forintba kerül most egy rövid ideig a The Franz Kafka Videogame, mely a nagyszerű Daedalic Entertainment műveként kalandjátékot formában mutatja be nekünk Franz Kafka életét.

The Pillars of the Earth Game: szintén a Daedalic műhelyéből származik, de 699 forintra leárazva tudjuk bezsebelni most átmenetileg a The Pillars of the Earth Game című kalandjátékot, mely A Katedrális című Ken Follett regényre épül.

DISTRAINT 2: 699 forintért csaphatjuk le átmenetileg a DISTRAINT 2 című horrorjátékot, mely egy oldalnézetes pszichológiai horrorkalandként oldalnézetes formában szeretne ijesztgetni minket egy kicsikét.
5 hozzászólás

Bencus86

1 hónapja, 2 napja

KOTOR lemehetne már egyszer ezer alá.

válasz erre

ferencziakos

1 hónapja, 2 napja

KOTOR kihagyhatatlan ilyen áron!

válasz erre

peter97

1 hónapja, 2 napja

Köszi srácok!

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 2 napja

Köszönjük!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 2 napja

Kotor végre akcióban. Köszi!

válasz erre