Napiapp ajánló (2020. október 28.)

2020. október 28.
37.4041
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Stardew Valley: 2990 forint helyett 1690 forintba kerül átmenetileg a Stardew Valley, melyben lehetőségünk nyílik a telefonunkon felépíteni egy saját gazdaságot állattenyésztéssel és növénytermesztéssel, valamint rengeteg interakcióval.

The School - White Day: 2790 helyett 890 forintba fáj most a The School White Day című horrorkaland, mely az egykori PC-s alkotás felújított változataként egy félelmetes iskolába kalauzol minket, ahol az életünkért harcolhatunk majd.

Lifeline: Flatline: 339 forint helyett totál szabadon beszerezhetjük most magunknak a Lifeline: Flatline című interaktív horrort, melyben Wynn-nek kell segítenünk abban, hogy épségben eljuthasson a történet végére.

App Store:

Kingdom Rush Vengeance: 1090 forintért tehetjük most a gyűjteményünkbe iOS-en a Kingdom Rush Vengeance-t, a platform egyik, ha nem a legjobb tower defense stratégiáját, ahol hatalmas hősöket irányíthatunk és birodalmakat hódíthatunk meg a nagy védekezés mellett.

Kingdom Rush Origins: ha még olcsóbbat akarsz, 349 forintért csípheted meg most a Kingdom Rush Origins-t, melyben ugyanúgy tornyokat építve kell megvédeni birodalmunkat a betolakodóktól, de közben más elfoglaltságunk is akad a tower defense élmények során.

Iron Marines: 349 forintba fáj most egy rövid ideig az Iron Marines című nagyszerű mobilos stratégia, mely a Kingdom Rush alkotóinak műveként megmutatja, hogy milyen egy nagyszerű valós idejű stratégiai játék a telefonunkon.
3 hozzászólás

Bencus86

1 hónapja, 3 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 4 napja

Lifeline lent is! Köszi!

válasz erre

Mendez

1 hónapja, 4 napja

Köszi srácok! Lifeline: Flatline be is húzva.

válasz erre