Napiapp ajánló (2020. október 30.)

2020. október 30.
32.7241
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Room Two: 790 helyett 349 forintba kerül átmenetileg a Fireproof Studios fejlesztésében készült The Room Two, mely a legendás szabadulós sorozat második epizódja, de a többire is érdemes ránézni, mert nagy akciók vannak most.

OK Golf: 899 forint helyett 359 forintba fáj átmenetileg Androidon az OK Golf címre keresztelt különleges golfjáték, mely nem a realizmusra, mint inkább a kellemes árkád élményekre koncentrál.

Cultist Simulator: 2190 forint helyett 1090-ért megy most a Cultist Simulator, az utóbbi évek egyik legkülönlegesebb kártyás kalandjátéka, melynek részeként megismerhetünk egy igazi boszorkányos történetet.

App Store:

Lifeline: Flatline: totál ingyen csaphatjuk le most iOS-en magunknak a Lifeline: Flatline című mobiljátékot, mely az interaktív horrorkalandok élményét igyekszik a középpontba állítani, méghozzá egy Wynn nevű nővel a középpontban.

Hidden Folks: 1090 forintba kerül most átmenetileg a Hidden Folks iOS-en, mely lehetőséget ad arra, hogy a fekete-fehér pályákon megkeresgéljük a kijelölt karaktereket és objektumokat, ami a legtöbbször egyáltalán nem lesz könnyű feladat.

Krystopia: Nova's Journey: 1490 forintra leárazva megy most egy rövid ideig iOS-en a Krystopia: Nova's Journey, mely egy fejtörőkben gazdag kalandjátékként lehetőséget ad arra, hogy felfedezzünk egy rejtélyekkel és titkokkal teli világot.
4 hozzászólás

SamsungFan

3 hete és 5 napja

Köszi a gyűjtést!

válasz erre

Chico

3 hete és 5 napja

Kösziköszi, OK Golf és Room 2 berántva!

válasz erre

Direktor

3 hete és 5 napja

Köszönjük!

válasz erre

Bencus86

3 hete és 5 napja

Ezeket a pénteki napiappokat csípem a legjobban, ilyenkor betárazok hétvégére!

válasz erre