Napiapp ajánló (2020. október 7.)

2020. október 07.
10.8341
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Infamous Machine: 1090 forint helyett 389 forintba kerül most átmenetileg az Infamous Machine című kalandjáték, melyben kipróbálhatjuk az időutazást, és segíthetünk ismert tudósoknak és feltalálóknak világmegváltó ötleteik megalkotásában.

Neverwinter Nights: Enhanced Edition: 3790 forint helyett 1890 forintba kerül a Neverwinter Nights: Enhanced Edition, így aki szeretne 100+ órányi fantasy kalandot magának, az csapjon le rá gyorsan Androidon, mert az akció nem tart örökké.

Toby: The Secret Mine: hatalmas leárazásba kezdtet a Headup Games csapata a Play Áruházban, így érdemes körülnézni a kínálatukban, hiszen a Toby: The Secret Mine például 1479 forint helyett most 379 forint ellenében szerezhető be.

App Store:

Toon Blocks: Build Anything: totál ingyen csaphatunk le most átmenetileg a Toon Blocks: Build Anything című mobiljátékra iOS-en, mely valójában egy oldalnézetes Minecraft-ként definiálható, hiszen bármit megépíthetünk benne kis blokkok alkalmazásával.

Tile Rider: szintén ingyen megy most egy rövid ideig a Tile Rider című felsőnézetes versenyjáték, melyben nemcsak a sebesség ismerete és élvezete, hanem az ügyeskedés egyaránt kiemelkedő szerepet kapott.

Tank Battle: az Atari-, majd a sárgakazettás korszakból ismerős tankcsaták élményét állítja a középpontba a Tank Battle című mobiljáték iOS-en, mely szintén totál ingyen szerezhető be most átmenetileg, ha valaki egy kis nosztalgiára vágyik.
4 hozzászólás

Bencus86

3 hete és 2 napja

Köszi a gyűjtést, srácok!

válasz erre

SamsungFan

3 hete és 2 napja

Köszünjük!

válasz erre

peter97

3 hete és 2 napja

Nem ez a legcombosabb nap, de sebaj. Köszi!

válasz erre

fonemaker

3 hete és 2 napja

Nagyszerű, köszönjük!

válasz erre