Napiapp ajánló (2020. október 9.)

2020. október 09.
7.8771
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Preston Sterling: 309 forint helyett teljesen ingyen tudjuk most letölteni magunknak a Preston Sterling című mobiljátékot, mely a klasszikus point and click kalandorok számára garantáltan óriási élvezetet nyújt majd.

This Is the Police: 2790 forint helyett 1050 forintba kerül most egy rövid ideig a This Is the Police című, stratégiai alapokon nyugvó kalandjáték, melynek részeként Jack Boys rendőrfőnök irányításával merülhetünk el egy bűnökkel teli történetben.

The Lonely Hacker: ha mindig is szívesen kipróbáltad volna egy hacker életét, akkor most itt a remek alkalom, 599 forint helyett ugyanis totál ingyen megy átmenetileg Androidon a The Lonely Hacker, mely éppen erről szól.

App Store:

Cardinal Land: totál ingyen csaphatunk le most átmenetileg a Cardinal Land című mobiljátékra az App Store-on, mely az origamizás örömeit ültette át egy nagyon szuper ügyességi játékba, így ha szeretünk hajtogatni, itt a remek alkalom.

Preston Sterling : szintén ingyen megy most egy rövid ideig iOS-en is a Preston Sterling kalandjáték, melyben a címszereplő oldalán a legendás Excalibur nyomába indulhatunk, így Anglia legendákkal és mítoszokkal tarkított földjén ügyeskedünk majd.

Aces of the Luftwaffe Squadron: 1090 forintra leárazva szerezhetjük most be magunknak átmenetileg iOS-re az Aces of the Luftwaffe Squadron címre keresztelt bullet hell akciójátékot, melyben egy fiktív háborús környezetben emelkedhetünk a levegőbe.
5 hozzászólás

zsenikém

2 hete és 5 napja

Bakker két ingyenes iOS játék és már mindkettő megvan. Franc.

válasz erre

peter97

2 hete és 5 napja

Este van és nem maradtam le semmiről! Köszönjük!

válasz erre

SamsungFan

2 hete és 5 napja

Bakker, kettő már megvolt, de kár!

válasz erre

fonemaker

2 hete és 5 napja

Köszönjük srácok!

válasz erre

Chico

2 hete és 5 napja

Volt mit leszednem, köszi!

válasz erre