Napiapp ajánló (2020. szeptember 11.)

2020. szeptember 11.
36.2061
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Assassin's Creed Identity: 699 helyett 229 forintba kerül most átmenetileg Androidon az Assassin's Creed Identity című akciójáték, mely a Ubisoft jól ismert sorozatának élményét hozza el kitűnő minőségben mobilra.

Space Marshals: 1690 helyett 399 forintért megy most Androidon a Space Marshals, mely megmutatja, hogy milyen lesz a jövő vadnyugata egy taktikus stratégiai játék részeként.

Hexologic: 590 forint helyett 409 forintért tudunk lecsapni most átmenetileg a Hexologic című logikai játékra mobilon, mely kifejezetten egyedi megoldások társaságában kínálja nekünk a fejtörők élményét.

App Store:

Assassin's Creed Identity: nemcsak Androidon, hanem iOS-en is lehetőségünk van olcsóbban, 349 forintért beszerezni az Assassin's Creed Identity-t, mely az olasz reneszánsz korszakába kalauzol majd el minket.

Door Kickers: szintén 349 forintba kerül most egy rövid ideig a Door Kickers című mobiljáték, melyben egy SWAT alakulat felett vehetjük át az irányítást, hogy csapat alapú taktikus küzdelmek részeseivé válhassunk.

Rebel Cops: 1490 forintba kerül egy rövid ideig a Rebel Cops című rendőrös stratégiai játék, aminek részeként gyakran úgy érezhetjük majd, hogy csak mi leszünk az igazság oldalán az ügyek felgöngyölítése során.
4 hozzászólás

ferencziakos

1 hete és 4 napja

Köszi a gyűjtést, srácok!

válasz erre

fonemaker

1 hete és 4 napja

AC behúzva, köszi!

válasz erre

peter97

1 hete és 4 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Ronalddo

1 hete és 4 napja

Köszönjük! AC be is húzva.

válasz erre