Napiapp ajánló (2020. szeptember 14.)

2020. szeptember 14.
64.9621
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Castles of Mad King Ludwig: 2990 forint helyett 369 forintba kerül a Castles of Mad King Ludwig, mely a nagyszerű kastélyépítős társasjáték mobilos kivetüléseként kínál nekünk elragadó élményeket.

Unbroken Soul: 599 forint helyett 399 forintért megy most Androidon az Unbroken Soul, mely egy retro stílusú oldalnézetes akció-platformerként kínál nekünk szuper élményeket Alaron fantáziavilágában.

The Dark Tower: Dungeons: 799 forint helyett 359 forintért kaparinthatjuk meg most átmenetileg a The Dark Tower: Dungeons című szerepjátékot, melyben két játszható hőst irányíthatunk egy világ megmentéséért.

App Store:

A Good Snowman: 349 forintra leárazva szerezhetjük meg most átmenetileg az A Good Snowman című logikai játékot, melynek részeként minden pályán hóembereket építhetünk magunknak.

Cosmic Express: szintén 349 forintba kerül most egy rövid ideig a Cosmic Express, melyben egy kis kozmikus vasutat kell építenünk minden egyes pályán ahhoz, hogy a kezdőpontból eljuttassuk a szerelvényt a célig.

One Finger Death Punch II: 699 forintért kaparinthatjuk meg most magunknak a One Finger Death Punch II-t, melyben egyetlen ujjunkkal válhatunk igazi kung fu mesterekké - legalábbis egy virtuális világban.
4 hozzászólás

fonemaker

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Kár hogy nincs free de legalább olcsók vannak, köszi!

válasz erre

peter97

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Köszönjük!

válasz erre

zsenikém

11 hónapja, 2 hete

Háromszázas hétkezdés! Köszi!

válasz erre