Napiapp ajánló (2020. szeptember 16.)

2020. szeptember 16.
64.3211
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Star Vikings Forever: 1799 helyett totál ingyen tudjuk letölteni most magunknak a Star Vikings Forever című körökre osztott stratégiai játékot, melyben űrvikingek oldalán kell teljesítenünk a trükkös pályákat.

MechaNika: 549 forint helyett 349 forintért csaphatunk le átmenetileg a MechaNika című kalandjátékra, melyben egy kislány különleges történetét ismerhetjük meg - természetesen a klasszikus kalandok sajátosságaival a főszerepben.

Whispering Willows: 1799 helyett 699 forintba kerül átmenetileg a Whispering Willows című mobiljáték, melyben Elena Eikhorn elveszett apja után kutakodunk majd, miközben felfedezzük a Willows kastély titkait.

App Store:

Ocmo: teljesen ingyen csaphatjuk most a gyűjteményünkbe iOS-en az Ocmo című ügyességi játékot, melyben egy nindzsakötél irányításával kell teljesítenünk a fejtörőket.

STONE: Season 1: 699 forintra leárazva tudjuk begyűjteni most a STONE: Season 1-t, melynek részeként egy vagány pandamacival kell kalandjátékos formában felfedeznünk egy szuper kis történetet.

The Almost Gone: 1490 forintba kerül átmenetileg a The Almost Gone címre keresztelt logikai játék mobilra, melyben pályáról-pályára újabb fejtörők várnak majd megoldásra.
5 hozzászólás

Mendez

4 hónapja, 1 hete és 6 napja

Köszönjük srácok!

válasz erre

Direktor

4 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ocmo nagyon adja!!!

válasz erre

fonemaker

4 hónapja, 2 hete

Nagyszerű, köszönjük!

válasz erre

peter97

4 hónapja, 2 hete

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

SamsungFan

4 hónapja, 2 hete

Ezt a vikingest sosem venném meg, de ingyen jöhet!

válasz erre