Napiapp ajánló (2020. szeptember 2.)

2020. szeptember 02.
105.9731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Tormentum: Dark Sorrow: 1790 helyett 1190 forintért megy most Androidon a nagyszerű Tormentum: Dark Sorrow című rendkívül sötét kalandjáték, mely a klasszikusok előtt adózva egy szuper interaktív történetet tár elénk - magyar nyelven!

She Sees Red: 1190 forint helyett 359 forintba kerül átmenetileg az egyik legjobb mobilos FMV, mely She Sees Red címmel drámai és erőszakos, fordulatokban gazdag történetet mesél el egy gyilkossággal a főszerepben.

Hangman Premium: 1090 helyett totál ingyen megy most Androidon a Hangman Premium című mobiljáték, mely a klasszikus akasztófás szókereső élményét hivatott a képernyőnkre varázsolni.

App Store:

Tesla vs Lovecraft: 699 forintért megy átmenetileg az App Store-on a Tesla vs Lovecraft című top down shooter, mely egy rendkívül epikus élményt kínál a tudományon alapuló akciókkal a főszerepben.

Lovecraft's Untold Stories: 1090 forintba kerül most átmenetileg az App Store-on a Lovecraft's Untold Stories, melyben Lovecraft őrült horrorvilágában élhetünk át egy igazán beteges kalandot.

Wormster Dash: totál ingyen megy most átmenetileg iOS-en a magyar fejlesztésű Wormster Dash, melyben egy mackó oldalán kell elmenekülnünk a megpróbáltatások elől, mindezt csodálatos, kézzel rajzolt grafikai körítés társaságában.
4 hozzászólás

SamsungFan

3 éve, 11 hónapja és 9 napja

Köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

3 éve, 11 hónapja és 9 napja

Wormster Dash nagyon komoly ingyen! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 11 hónapja és 9 napja

She Sees Red nagyon király ennyiért!

válasz erre

Mendez

3 éve, 11 hónapja és 9 napja

Azta. Ezt a magyar fejlesztésű játékot megnézem.

válasz erre