Napiapp ajánló (2020. szeptember 21.)

2020. szeptember 21.
1.3581
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Last Roman Village: 790 forint helyett 379 forintért megy most Androidon a The Last Roman Village című stratégia, aminek részeként Marcus Aurelius generális felett vehetjük át az irányítást az utolsó római falu védelmében.

60 Parsecs!: 1299 forint helyett 409 forintért tudjuk megvenni most a Play Áruházból a 60 Parsecs! című kalandjátékot, melyben saját űrállomásonkon 60 másodperceink lesznek arra, hogy megelőzzük a katasztrófát.

Through the Darkest of Times: akciós áron sem valami olcsó, de 2599 forint helyett 1550-ért kaparinthatjuk meg magunknak a Through the Darkest of Times című alkotást mely a második világháború Németországába visz vissza minket egy kis túlélőkalandra.

App Store:

Mystic Pillars: 699 forintra leárazva megy most iOS-en a Mystic Pillars című kalandjáték, melyben különféle fejtörők teljesítésével tudunk felgöngyölíteni egy kifejezetten kellemes történetet.

Heirs of the Kings: 1090 forint ellenében csaphatjuk le magunknak átmenetileg a Heirs of the Kings című szerepjátékot az App Store-ról, mely minden tekintetben a klasszikus JRPG-k nyomdokain halad.

Champion of the Gods: ha egy szuper szöveges szerepjátékot szeretnél átélni, mely a Római Birodalom korában játszódik, most 1790 forintért lehet letölteni iOS-re a Champion of the Gods-ot, mely éppen erről szól.
3 hozzászólás

Mendez

1 hónapja, 3 napja

Köszi!

válasz erre

Tommy

1 hónapja, 3 napja

Köszi a hétindítást!

válasz erre

ferencziakos

1 hónapja, 3 napja

Champion of the Gods kicsit el van szállva árban még így is!

válasz erre