Napiapp ajánló (2020. szeptember 23.)

2020. szeptember 23.
1.4301
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Heal: Pocket Edition: 1990 forint helyett 1090 forintért csaphatjuk le most magunknak a Heal: Pocket Edition című kalandjátékot, melyben egy idős embert kell átvezetnünk a különféle megpróbáltatásokon.

Get Her Back: 1290 helyett 129 forintért csaphatjuk le most átmenetileg a Get Her Back című oldalnézetes akciójátékot, mely a tradicionális platformerek sajátosságait ötvözi retro elemekkel.

Summer Pro: 129 forint helyett teljesen ingyen megy átmenetileg a Summer Pro, mely egy különleges matematikai puzzlerként a klasszikus Kakuro sajátosságaira épül fel.

App Store:

Sir Questionnaire: 699 forintra leárazva megy most iOS-en a Sir Questionnaire című körökre osztott hack and slash akciójáték, melyben lootokban és rejtélyekben gazdag dungeonokat kell majd kitisztítanunk.

The Bunker: 1090 forint ellenében csaphatjuk le magunknak átmenetileg a The Bunker című díjnyertes horrort az App Store-ról, melyben élőszereplős jelenetek társaságában ismerkedhetünk meg egy igazán különleges kalanddal.

Patrol Road Battle: totál ingyen tudjuk beszerezni magunknak átmenetileg a Patrol Road Battle című versenyjátékot, melyben nemcsak a pályák gyors teljesítése, de mindemellett az akciók is nagyon fontos szerepet kaptak.
3 hozzászólás

fonemaker

1 hónapja, 1 hete

Szuper, köszi!

válasz erre

Chico

1 hónapja, 1 hete

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

peter97

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Get Her Back nagyon komoly akciót kapott!

válasz erre