Napiapp ajánló (2020. szeptember 25.)

2020. szeptember 25.
1.4481
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dark legend of war 1945: 349 forint helyett teljesen ingyen csaphatjuk le magunknak most átmenetileg a Dark legend of war 1945 című mobiljátékot, melyben világháborús környezetben kell teljesítenünk különféle oldalnézetes bevetéseket.

inbento: 999 helyett 699-ért megy most egy rövid ideig Androidon az inbento címre keresztelt puzzler, melyben étel- és főzés témájú kihívások egész sora vár ránk, méghozzá a cukiság jegyében cicákkal a főszerepben.

Golf Peaks: szintén 699 forintért megy most 999 helyett a Golf Peaks című különleges golfjáték, mely sokkal inkább egy logikai és ügyességi elven működő alkotás, 120 egyedi pályával a főszerepben.

App Store:

She Sees Red: 349 forintba kerül most egy rövid ideig iOS-en a She Sees Red című interaktív mozi, melyben négy lehetséges befejezés élhetünk át az élőszereplős pillanatok között lavírozva.

1943 Deadly Desert: 349 forintba kerül átmenetileg a második világháború legnagyobb ütközeteit stratégiai formában tálaló 1943 Deadly Desert című alkotás, melyben az afrikai fronton tehetünk majd egy történelmi kirándulást.

iota: totál ingyen tudjuk beszerezni magunknak átmenetileg az iOS legnehezebb mobiljátékaként reklámozott iotát, melynek részeként 36 pályán kell teljesítenünk a legkülönfélébb ügyességi fejtörőket.
4 hozzászólás

SamsungFan

1 hónapja, 1 hete

Köszi köszi!

válasz erre

peter97

1 hónapja, 1 hete

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

zsenikém

1 hónapja, 1 hete

Iota de király! Leszedve!

válasz erre

Mendez

1 hónapja, 1 hete

Dark Legend behúzva, köszi!

válasz erre