Napiapp ajánló (2020. szeptember 28.)

2020. szeptember 28.
2.2091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Pixel Blade: 319 forint helyett teljesen ingyen csaphatjuk le magunknak most átmenetileg a Pixel Blade című akció-szerepjátékot, aminek részeként Minecraft-szerű körítéssel vár ránk a Diablo élménye.

Call of Lophis : 129 forint helyett totál ingyen megy most Androidon a Call of Lophis címre keresztelt különlegesség, melyben a dungeon survivalok élményét kártyás és roguelike elemekkel került terítékre.

Titan Quest: 2599 forint helyett 780 forintért csaphatjuk le magunknak a Titan Quest címre keresztelt akció-szerepjátékot, mely a Diablo nyomdokain haladva az ókori mitológiákat állítja a főszerepbe.

App Store:

Pachoink!: totál ingyen megy most egy rövid ideig iOS-en a Pachoink! címre keresztelt ügyességi játék, melyben több mint 60 pályán keresztül a célzott és logikus rombolás lesz a legfontosabb feladatunk.

Felix The Reaper: 699 forintba kerül átmenetileg a Felix The Reaper címre keresztelt 3D puzzler, mely több mint 50 pályán kínálja nekünk különleges élményeit, méghozzá főként a Sokoban-stílusában.

Tempest: ismét akciózták, így 1490 forintért tudjuk a gyűjteményünkbe illeszteni a Tempest címre keresztelt kalózos akció-szerepjátékot, melyben elképesztő kalandok várnak ránk a tengereken és óceánokon.
4 hozzászólás

peter97

3 éve, 9 hónapja és 17 napja

Köszi-köszi!

válasz erre

ferencziakos

3 éve, 9 hónapja és 17 napja

Köszönjük!

válasz erre

zsenikém

3 éve, 9 hónapja és 17 napja

Pachoink jöhet! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

3 éve, 9 hónapja és 17 napja

Kettő is behúzva, nagy köszi!

válasz erre