Napiapp ajánló (2020. szeptember 30.)

2020. szeptember 30.
1.9731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Shattered Plane: 1799 forint helyett 459 forintba kerül egy rövid ideig a Shattered Plane címre keresztelt körökre osztott stratégia, melyben egy különleges szláv fantáziavilágban kalandozhatunk egy nagyot.

Boris and the Dark Survival: 1190-ről 289 forintra leárazva kaparinthatjuk meg átmenetileg a Boris and the Dark Survival című különleges kalandot, melyben Disney-szerű grafikával élvezhetjük Boris, a farkas horrorkalandját.

Bendy and the Ink Machine: 2490 helyett 1490 forintért megy most átmenetileg a Bendy and the Ink Machine című kaland, mely ugyanabban az univerzumban játszódik, mint az imént említett Boris, csak itt egy belsőnézetes horrorkaland vár ránk.

App Store:

Dungeon Warfare: 349 forintra leárazva tudjuk most begyűjteni magunknak a Dungeon Warfare címre keresztelt tower defense stratégiát, melyben saját dungeonunk megvédése lesz a központi feladat - főként csapdákkal.

Dungeon Warfare 2: ha pedig megtetszett volna az első rész, most akciós áron megy a Dungeon Warfare 2 is, melyet 1090 forint ellenében tudnak beszerezni maguknak a műfaj legnagyobb rajongói.

Dresden Files: 1490 forintra leárazva megy átmenetileg iOS-en a Dresden Files címre keresztelt különleges kártyajáték, melyben kooperatív mód társaságában élvezhetjük az eredetileg társasjátékként indult alkotás digitalizált változatát.
4 hozzászólás

Bencus86

3 éve, 10 hónapja és 9 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

SamsungFan

3 éve, 10 hónapja és 9 napja

Ma nem tudtam behúzni semmit sajna. szomorú smiley

válasz erre

peter97

3 éve, 10 hónapja és 9 napja

Shattered Plane és Boris and the Dark Survival nagyon király ennyiért, köszi!

válasz erre

Mendez

3 éve, 10 hónapja és 9 napja

De kár hogy nincs ingyen semmi.

válasz erre