Napiapp ajánló (2020. szeptember 4.)

2020. szeptember 04.
105.2901
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Paranormal Territory 2: 1090 forint helyett teljesen ingyenes lett egy nagyon rövid időre a Paranormal Territory 2 című horrorkaland, így érdemes mielőbb lecsapni rá, ha szeretjük a rejtélyeket és a fejtörőket.

FRACTER: 1599 forint helyett 790 forint ellenében tudjuk leszedni most magunknak Androidra a nagyszerű FRACTER című ügyességi játékot, aminek részeként a fény-árnyék alapú fejtörők kapták a főszerepet.

Legacy of Elaed: 699 forint helyett 369 forintba kerül átmenetileg a Legacy of Elaed című szerepjáték, aminek részeként a klasszikus RPG-k sajátosságait kapjuk, méghozzá erőteljes Final Fantasy-hatásokkal.

App Store:

Hyperforma: 349 forintra leárazva megy most iOS-en a Hyperforma, mely egy különleges kalandként egy ősi civilizáció meglepően összetett és működőképes rendszerének nyomában járunk majd.

Kick Ass Commandos: ha szeretjük a top down shootereket, pláne a bullet hell élményekkel kiegészülve, akkor csapjunk le átmenetileg 349 forintért a Kick Ass Commandos-ra, melyben a féktelen küzdelmek kapták a központi szerepet.

SpellForce - Heroes & Magic: 699 forintért megy átmenetileg a SpellForce - Heroes & Magic, mely a legendás SpellForce-sorozat alapjaira épül, ennek megfelelően egy igazi körökre osztott élményt várunk tőle stratégiai és szerepjátékos alapokon.
5 hozzászólás

Bencus86

2 hónapja, 1 napja

Szuper, köszönjük!

válasz erre

fonemaker

2 hónapja, 1 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Mendez

2 hónapja, 1 napja

Egész jó kis péntek lett ebből.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 napja

Királyság, köszönjük!

válasz erre

peter97

2 hónapja, 1 napja

Paranormal Territory 2 már be is húzva, köszi!

válasz erre