Napiapp ajánló (2020. szeptember 7.)

2020. szeptember 07.
106.0491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Beggar's Ride: 1299 forint helyett 899 forintért megy most egy rövid ideig a The Beggar's Ride Androidon, melyen egy rejtélyes maszk igazi hőssé varázsol egy vénembert.

Teslagrad: 2190 forint helyett 690-ért megy most átmenetileg Androidon a Teslagrad című ügyességi játék, melyben Elektropia Királyságában kalandozva kell majd megoldanunk az elektromosságra hajazó fejtörőket.

Cultist Simulator: 2190 forint helyett 1090 forintba kerül most egy rövid ideig a Cultist Simulator, mely egy igazán különleges kártyás ügyességi játékként a kezünkbe adja a lehetőséget, hogy saját sztorit írjunk.

App Store:

Rain Drop Catcher: totál ingyenes most átmenetileg a Rain Drop Catcher című ügyességi játék, aminek részeként az esőcseppeket kell felfognunk egy cserepes növénnyel, hogy az minél előbb egyre szebbé válhasson.

Evoland: 349 forintba kerül átmenetileg az Evoland címre keresztelt szerepjáték, mely egy minden tekintetben klasszikus kalandot kínál nekünk, így ha szeretjük a Final Fantasy-t, ezt is érdemes kipróbálni.

Esports Life Tycoon: hogy milyen az esportolók élete, azt most te magad is megtudhatod az 1090 forintra leárazott Esports Life Tycoon című mobiljáték részeként, melyben ez a tematika kapta a főszerepet egy tycoon részeként.
4 hozzászólás

Direktor

3 éve, 11 hónapja és 3 napja

Kösziköszi!

válasz erre

fonemaker

3 éve, 11 hónapja és 3 napja

Köszi srácok!

válasz erre

peter97

3 éve, 11 hónapja és 3 napja

Köszönjük!

válasz erre

zsenikém

3 éve, 11 hónapja és 3 napja

Rain drop behúzva, köszi! mosolygó smiley

válasz erre