Napiapp ajánló (2020. szeptember 9.)

2020. szeptember 09.
36.2341
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Turn It On!: 799 forint helyett 399 forintba kerül átmenetileg a Turn It On! című mobiljáték, aminek részeként minden egyes pályán olyan fejtörők várnak ránk, melyek valaminek a bekapcsolását és beindítását állítják a középpontba.

NABOKI: óriási akciókat tart a Play Áruházban a Rainbow Train csapata, aminek részeként például totál ingyen letölthető most Androidra a NABOKI című logikai puzzler, mely amilyen minimalista, olyan összetett is egyben.

Unbroken Soul: 599 forint helyett 399 forintért csaphatunk le átmenetileg az Unbroken Soul című mobiljátékra Androidon, mely pixel art grafikával kínál nekünk egy retro stílusú akció-platformert.

App Store:

Super Tank Battle: totál ingyenes most átmenetileg a Super Tank Battle iOS-en, mely az egyik legklasszikusabb és alighanem legelső tankcsatás akciójáték volt annak idején a színtéren.

STONE: Season 1: 349 forintba kerül átmenetileg a STONE: Season 1, mely egy igazán különleges epizodikus kalandjátékként egy panda őrült történeteit meséli el nekünk.

Airline Director 2: 699 forintért most mi is kipróbálhatjuk, hogy milyen érzés repülőgépeket indítani és irányítani a szárazföldről, lévén az Airline Director 2 éppen erről szól.
3 hozzászólás

Direktor

1 hete és 6 napja

Köszi!

válasz erre

ferencziakos

1 hete és 6 napja

Elég jó kis akciók.

válasz erre

fonemaker

1 hete és 6 napja

Igen jók, köszönjük!

válasz erre