Napiapp ajánló (2021. április 26.)

2021. április 26.
97.9451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Age of History Africa: a stratégiai játékok szerelmesei örülhetnek, ugyanis most totál ingyen húzható be az egyébként 499 forintos Age of History Africa, amelyben körökre osztott csaták során kell dominánsnak lennünk, és meghódítanunk a világot.

Kingdom Rush Vengeance: a tower defense címek rajongóinak kedvez az aktuális leárazás, elnézve hogy 1890 forintról leárazták a Kingdom Rush Vengeance-t, így most mindössze 1190 jó magyar forintért tehetjük rá a mancsunkat.

Kings Hero 2: Turn Based RPG: az RPG fanok sem maradnak leárazás nélkül, lévén ők a Kings Hero 2: Turn Based RPG kedvezményének örülhetnek, amelynek keretén belül 690 forint helyett totál ingyen csaphatunk le a játékra.

App Store:

Kingdom Rush Vengeance: hasonlóan, mint az Androidos felhozatalban, úgy az iOS-es tábor is bezsákolhatja a Kingdom Rush Vengeance-t, náluk egészen pontosan 1090 forintért húzható be a játék az App Store-on keresztül.

Pixel Push Football: a pixelgrafikával felvértezett amerikai focis játékért, a Pixel Push Footballért most összesen csak 349 forintot kell kiperkálnunk, ezért cserébe pedig egy árkád élményt kapunk, villámgyors játékmenettel.

The Lion's Song: a Mipumi Games címre hallgató kalandjáték-sorozat óriási élményeket kínál, és mindehhez most csak 699 forintot kell kifizetnünk, ennyiért pedig egy borzasztóan kreatív, izgalmakkal teli történetet kapunk kézhez.
4 hozzászólás

SamsungFan

3 éve, 2 hónapja és 24 napja

Na neeeeeeee!!!! Napiapp végreeeee!!!!!! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

3 éve, 2 hónapja és 25 napja

Köszi srácok! Örülök hogy ismét van napiapp. mosolygó smiley

válasz erre

Bencus86

3 éve, 2 hónapja és 25 napja

YESSSSS! NAPIAPP!!!!!!! mosolygó smiley Végre, köszi ismét király akciók vannak.

válasz erre

fonemaker

3 éve, 2 hónapja és 25 napja

Végre! Napi app! mosolygó smiley már nagyon hiányzott.

válasz erre