Napiapp ajánló (2021. augusztus 2.)

2021. augusztus 02.
79.5691
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

inbento: indítsuk a hét eleji Napiappot egy puzzle játékkal, nevezetesen az Afterburn-féle inbentoval, amely most 999 forint helyett 590 forintba kerül.

Golf Peaks: és akkor jöjjön egy másik puzzle játék, egy igazi agytorna, amely szintúgy az Afterburntől származik. A Golf Peaks-ről van szó, ami a Google Play-ből a szokásos 999 forint helyett most 590 forintért megy.

Gravity - An Adventure In Time and Space: a Default nevű fejlesztőcsapata által tető alá hozott Gravity - An Adventure In Time and Space most totál ingyen és bérmentve behúzható - habár az eredeti, 89 forintos árcédula sem túl vaskos...

App Store:

Mystic Pillars: A Puzzle Game: kezdjük az iOS-es sort egy puzzle játékkal, a Mystic Pillars: A Puzzle Game-mel, mely most 1490 forintért húzható be a legfrissebb kedvezmény keretein belül.

The Henry Stickmin Collection: a The Henry Stickmin Collection azontúl, hogy alaposan megnevetteti a közönségét, 1490 forint ellenében még rengeteg tartalmat is szolgáltat.

The Almost Gone: a Playdigious által készített The Almost Gone zseniális vizuált és lélegzetelállító hangulatot prezentál számunkra, és most ezt a játékot az App Store-ból 349 forintért húzhatjuk be.
4 hozzászólás

Gólem

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nem rossz a mai nap sem.

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Köszönjük!

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Mendez

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Almost Gone és Gravity igen király.

válasz erre