Napiapp ajánló (2021. december 1.)

2021. december 01.
99.8571
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Ord.: nyissuk is a sort a Crescent Moon Games különleges kis kalandjátékával, az Ord.-dal, amely most a Google Play-en keresztül meg lett fosztva a 790 forintos árcédulájától, és mindössze 409 forintot kóstál egy rövid időintervallumon belül.

Cult Manager Tycoon: az egyik legőrültebb tycoon játék is a mai Napiapp részét képzi. A Cult Manager Tycoonban egy szektát kell menedzselnünk szimulációs környezetből, és a legszebb az egészben, hogy 219 forint helyett most ingyen zsebelhetjük be!

Monument Valley: az ustwo games-féle Monument Valley ismét egy pazar leárazást kapott a Google Play-en keresztül, 1399 forint helyett most mindössze 590 forintot kérnek el érte, viszont ezért cserébe számos izgalmas fejtörővel gazdagodhatunk.

App Store:

The Heroic Legend of Eagarlnia: szeretnél egy stratégiai mobiljátékot, amiben nincsenek mikrotranzakciók, lehet offline játszani, és remek tartalmi felhozatallal bír? Akkor vesd rá magad a The Heroic Legend of Eagarlniára, mely most az App Store-on 1090 forintért megy!

Danmaku Unlimited 3: a Danmaku Unlimited 3 című, klasszikus bullet hell shooterként jellemzett produktum lényegében csokipénzért húzható be, lévén mindössze 349 forintot kérnek el érte egy rövid ideig az iOS-es körökben.

Art of Gravity: Michal Pawlowski különleges indie puzzle szösszenete, az Art of Gravity most totál ingyen és bérmentve zsákolható be az App Store-ból, és bizony rengeteg izgis fejtörőt tartalmaz.
4 hozzászólás

Ronalddo

1 hónapja, 3 hete

Kösziköszi!!!

válasz erre

peter97

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Cult Manager Tycoon haláli, már jön is lefelé!

válasz erre