Napiapp ajánló (2021. december 17.)

2021. december 17.
90.8571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Secrets of Crimson Manor: kapásból megnyitjuk a Napiappot egy ingyenes játékkal, a Mediacity Games által fejlesztett The Secret of Crimson Manorrel. A puzzle alapokra építő cím most 409 forint helyett bérmentve húzható be!

Million Onion Hotel: folytassuk az Onion Games által hegesztett Million Onion Hotellel, amely ordenáré nagy leárazást kapott, elnézve a tényt, hogy az egyébkélnti 1799 forint helyett most csak 439 forintot kérnek el érte.

Titan Quest: Legendary Edition: lassan már tényleg visszatérő vendég a Napiappban a Titan Quest: Legendary Edition, de megint rávágtak egy kiváló kedvezményt, amit nem érdemes kihagyni, ha szereted az RPG-ket. 6599 forint helyett most 4599 forintot kérnek el érte!

App Store:

Discard - A Memory Game: ha szeretnél valamiféle agytornát, esetlegesen szeretnéd a memóriádat próbára tenni, akkor ne habozz, a Discard - A Memory Card Game csak rád vár. Főleg annak fényében, hogy most totálisan ingyenes a produktum!

Actraiser Renaissance: A Square Enix-féle Actraiser Renaissance is szintúgy kapott egy szép kis kedvezményt. Bár a mostani 5790 forintos ára első blikkre túlzónak tűnhet, ne feledjük, hogy egy minőségi, borzasztóan tartalmas szoftverről van szó!

Dungeon and Puzzles: ha kedveled a Sokoban alapokat, sőt mi több, a fantasy műfajt sem veted meg, akkor a Dungeon and Puzzles lesz a te játékot. Most mindössze 699 forintot kérnek el érte, cserébe pedig egy ütős kis pixel art élménnyel gazdagodhatunk.
4 hozzászólás

Chico

2 éve, 6 hónapja és 13 napja

Kösziköszi! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

2 éve, 6 hónapja és 14 napja

Na így kell zárni egy hetet. röhögő smiley Köszi!

válasz erre

Mendez

2 éve, 6 hónapja és 14 napja

Köszönjük! Kellemes hétvégét!

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 6 hónapja és 14 napja

Ingyenes behúzva, köszönöm! mosolygó smiley

válasz erre