Napiapp ajánló (2021. december 22.)

2021. december 22.
94.4261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Cytus II: a ritmusjátékok területén helytálló Cytus II nyitja a mai Napiappot, melyet megszabadítottak az egyébként sem túlzottan borsos 690 forintos árcédulájától, és most totál ingyen és bérmentve tehetjük rá a mancsunkat egy ideig.

Ticket to Ride: a modernkori klasszikus társasjáték, a Ticked to Ride folytatja a sort. Az Asmodee Digital kezei között megformálódott adaptáció zseniálisan hozza az asztali játék hangulatát, és most 1899 forint helyett csak 1299 forintot kell érte kiperkálni.

Limbo: mostanra talán már nem kell senkinek bemutatni a Limbót, főleg annak függvényében, hogy visszatérő szereplője a Napiappnakm, viszont a mostani leárazás mellett nem mehetünk el szó nélkül: konkrétan 1799 forint helyett csak 379 forintot kérnek el érte!

App Store:

8bitWar: Netherworld: nyissuk is az App Store-os részleget egy pazar kis ingyenes alkotással, az 8bitWar: Netherworlddel, mely egy, a pixel art grafikai megvalósítással szerepjáték. Most totál ingyen és bérmentve húzhatjátok be egy rövid ideig, úgyhogy érdemes lecsapni rá!

Hidden Folks: szeretsz detektíveskedni? Élvezed a nyomozás hangulatát? Akkor bár pepitában, de a Hidden Folks nagyjából pontosan ez fogja számodra kínálni a maga 699 forintos árával, mely egy elbűvölő fekete-fehér megvalósítással igyekszik elnyerni mindenki szívét.

Valkyrie Profile: Lenneth: azt hittétek, hogy nem hagyunk a végére egy igazi nagyágyút? Masszív leárazást kapott a Square Enix frenetikusan jó JRPG-je, a Valkyrie Profile: Lenneth, ami most 3299 forintért zsebelhető be. Cserébe viszont annyi tartalmat kapsz, hogy hónapokig elleszel vele!
4 hozzászólás

SamsungFan

2 éve, 6 hónapja és 5 napja

Még épp időben. mosolygó smiley Köszi a gyűjtést!

válasz erre

peter97

2 éve, 6 hónapja és 5 napja

Kösziköszi!!!

válasz erre

Chico

2 éve, 6 hónapja és 5 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Bencus86

2 éve, 6 hónapja és 5 napja

Cytus II már megvolt sajna. Limbo viszont nagyon baráti.

válasz erre