Napiapp ajánló (2021. december 23.)

2021. december 23.
93.1771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

ShapeOminoes: mindig jó egy kis ingyenes finomsággal megnyitni a Napiappot, nemdebár? Így az ünnepek előtt bérmentve húzhatjátok be a ShapeOminoes című puzzle alkotást, melyet az egyébkénti 500 forintos árcédulájától szabadítottak meg egy rövid időre.

Carcassone: a Carcassone-t talán nem sokaknak kell bemutatni, hiszen egy klasszikus társasjátékról van szó, amit ráadásul most 1790 forint helyett 1090 forintért húzhatunk be Androidra.

Death Squared: és végül, de nem utolsó sorban, egy orbitális kedvezményt kapott az SMG Studio-féle Death Squared is. 1590 forintot kérnek el érte alapvetően, de így karácsony környékén mindössze 289 forintot kell érte kiperkálni.

App Store:

Moonlight Express: Fortnight: és ha már az Androidos szekciót is egy ingyenes cuccal indítottuk, akkor tegyünk ugyanígy iOS-téren is. A Moonlight Express: Fortnight (nyugi, semmi köze a Fortnite-hoz) ingyen zsebelhető be egy rövid időintervallumon belül.

If Found...: fantasztikus interaktív sztorival szolgál az Annapurna-féle If Found... mely különleges vizuállal, hangulattal és sztorival hivatott meghódítani a játékosok szívét. Mindössze 699 forintba kerül az App Store-on keresztül!

Florence: és akkor zárjuk is a sort egy másik Annapurna-alkotással, a többszörös díjnyertes Florence-szel, ami gyakorlatilag kihagyhatatlan kedvezményt kapott. Kvázi csokipénzért, 349 forintért tehetjük rá a mancsunkat az App Store-on!
5 hozzászólás

SamsungFan

2 éve, 6 hónapja és 8 napja

Mi a fene? Csütörtökön? meglepett smiley ShapeOminoest töltöttem volna, de úgy látszik már volt ingyenes mert megvan. mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

2 éve, 6 hónapja és 8 napja

Köszi! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 6 hónapja és 8 napja

Bencus86 írta:
Ööööö srácok.... Csütörtök van.

Nem mintha nem örülnék, hogy ma is van napiapp! röhögő smiley
Én is pont nézem, mondom tegnap is volt. röhögő smiley

válasz erre

peter97

2 éve, 6 hónapja és 9 napja

Köszi srácok a különkiadást! mosolygó smiley

válasz erre

Bencus86

2 éve, 6 hónapja és 9 napja

Ööööö srácok.... Csütörtök van.

Nem mintha nem örülnék, hogy ma is van napiapp! röhögő smiley

válasz erre