Napiapp ajánló (2021. december 3.)

2021. december 03.
98.1421
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Warhammer Quest: már többször is volt leárazva, ugyanakkor mindenképp szerettük volna most is jelezni, hogy a Warhammer Quest egy remek kedvezmény mellett zsákolható be, ugyanis a Google Play-en msot 1399 forint helyett mindössze 429 forintért megy.

A-2481: egy igazán bizarr és elképesztő kalandjáték fogad minket az A-2481 képében, mely szintúgy kedvezményes most a Google Play-en egy rövid ideig. 125 forint helyett konkrétan ingyen tehetitek rá a mancsotokat!

Monument Valley 2: és az Androidos tábor utolsó ajánlata a Monument Valley 2, amelynek bár első része még mindig ingyenes, de arról pár napja írtunk már. A folytatás most 1790 forint helyett 1099 forintért zsebelhető be!

App Store:

RPG Asdivine Saga: a japánok igazán izgalmas RPG-jét most mindössze 1490 forintért húzhatod be. Természetesen az RPG Asdivine Sagáról van szó, amelyben három főhősnő életét követheted nyomon egy igazán bizarr és szürreális történet berkein belül!

Rush Rally Origins: őrült versenyen, elképesztő futamok és megannyi járgány a kis képernyőn; ez a Rush Rally Origins, amelyért most csak 1090 forintot kérnek el az App Store-on keresztül egy rövid ideig.

Ultimate Flight Simulator Pro: és végül, de nem utolsó sorban, iOS-es fronton itt van nekünk az Ultimate Flight Simulator Pro, amelyet totálisan ingyen és bérmentve zsákolhattok be egy rövid ideig az App Store kínálatából!
5 hozzászólás

fonemaker

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Köszönjük a gyűjtést, srácok!

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Kösziköszi!!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

És yesssss van ingyenes is!

válasz erre

peter97

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Köszönjük!

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Máris péntek? Huh de elrepült ez a hét. És mára is jutott letölteni való, köszi!

válasz erre