Napiapp ajánló (2021. december 6.)

2021. december 06.
94.3091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Icewind Dale: Enhanced Edition: nyissuk is a sort egy bődületesen minőségi mobiljátékkal, az Icewind Dale: Enhanced Editionnel. A Beamdog szerepjátéka 3799 forint helyett most mindössze 799 forintért megy egy rövid ideig.

N752:A New Hope-Chapter 2: a Depth of Play Studio-féle kalandjáték, az igencsak érdekes címmel rendelkező N752:A New Hope-Chapter 2 most 999 forint helyett totálisan ingyen és bérmentve begyűjthető a Google Play-ből.

Shattered Plane: ha csíped a körökre osztott stratégiát, és szeretnél egy minőségi darabot ezen zsánerből Androidra, akkor jó hírünk van, mivelhogy a Shattered Plane most 1799 forint helyett csak 399 forintba kerül.

App Store:

Skyhill: a Daedalic népszerű szerepjátéka, a Skyhill nyitja a Napiapp iOS-es részlegét, ráadásul egy nem is akármilyen ajánlattal, mivelhogy most mindössze 349 forintért húzhatjuk be ezt a pazar mobilos alkotást.

The Pillars of the Earth Game: következzen egy másik remek Daedalic-játék, nevezetesen a The Pillars of the Earth Game, amely Ken Follett azonos című könyvén alapul. És ami a legszebb az egészben, hogy most ez is csak 349 forintba kerül!

Platform Runner 3D: és végül, de nem utolsó sorban, egy egyszerűbb szoftvert hoztunk, viszont cserébe ez teljesen ingyenesen megszerezhető. A Platform Runner 3D című szösszenetről van szó, amely már címével is árulkodik, hogy mit tud.
4 hozzászólás

fonemaker

2 éve, 6 hónapja és 3 napja

Köszönjük srácok!

válasz erre

Chico

2 éve, 6 hónapja és 3 napja

Kösziköszi! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 6 hónapja és 3 napja

Köszi szépen, srácok!

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 6 hónapja és 3 napja

Köszi szépen a nagyszerű hétindítást.

válasz erre