Napiapp ajánló (2021. február 1.)

2021. február 01.
61.8841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Portal Dogs: 1590 forint helyett totál ingyen tudjuk beszerezni magunknak átmenetileg a Portal Dogs című alkotást, melyben különleges űrkutyákat gyűjtve kell teljesítenünk minden egyes szintet a portálig vezető úthoz.

Aporkalypse - Pigs of Doom: 690 forint helyett 229 forintba kerül átmenetileg az Aporkalypse - Pigs of Doom című logikai játék, melyben harci malacok oldalán kell megtornáztatni egy kicsit agytekervényeinket.

Doom & Destiny Advanced: 1199 forint helyett 449 forintba kerül egy rövid ideig a Doom & Destiny Advanced címre keresztelt szerepjáték, mely minden téren retro élményekkel kecsegtet a műfaj kedvelőinek.

App Store:

Symmetrain: totál ingyen tudunk lecsapni átmenetileg a Symmetrain című mobiljátékra iOS-en, melyben a vonatok kapták a központi szerepet, valamint a szimmetriára épülő fejtörők, ami egy igazán különös elegy lett.

The Minims - A New Beginning : 349 forintért csaphatunk le egy rövid ideig a The Minims - A New Beginning című point and click kalandjátékra, mely igazán klasszikus és elegáns formában tálalja telénk a Spore-szerű univerzum élményét.

Pixboy: ha egy szuper retro platformerre vágyunk, mely az egykori Game Boy élményét tárja elénk, és egyfajta monochrom Indiana Jones-ként jellemezhető, akkor csapjunk le az átmenetileg 699 forintba kerülő Pixboy-ra.
3 hozzászólás

Ronalddo

3 éve, 5 hónapja és 2 napja

Kösziköszi! mosolygó smiley

válasz erre

Bencus86

3 éve, 5 hónapja és 3 napja

Szuper, köszi a gyűjtést! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

3 éve, 5 hónapja és 3 napja

Ohh de jó akciók vannak most.

válasz erre