Napiapp ajánló (2021. február 10.)

2021. február 10.
131.5211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

XCOM: Enemy Within: 1899 forint helyett 790 forintba kerül átmenetileg a Play Áruházban az XCOM: Enemy Within című körökre osztott stratégia, mely jelenleg a legjobbak közé sorolható a maga műfajában.

Civilization Revolution 2: 1899 helyett szintén 790 forintért megy most egy rövid ideig a Civilization Revolution 2, mint a legendás Civilization-sorozat egyik nagyszerű tagja, ami szintén a körökre osztott stratégiák kedvelőinek igyekszik kedvezni.

NBA 2K20: ha szereted a sportjátékokat, de különösen a kosárlabdát, akkor 2199 forint helyett 790 forintért tudod begyűjteni magadnak most átmenetileg az NBA 2K20-at, melynél jobbat jelenleg nem találsz mobilra.

App Store:

Storm Rush: mindössze 99 forintba kerül egy rövid ideig iOS-en a Storm Rush című nagyszerű ügyességi játék, melyben reflexeinket tehetjük próbára, ezáltal soha véget nem érő akadálypályákon kell biztosítani helytállásunkat.

Kitty Powers' Matchmaker: 349 forintra leárazva tudjuk begyűjteni most átmenetileg a Kitty Powers' Matchmaker című mobiljátékot, melyben nem kisebb feladatunk lesz, minthogy kerítőnek álljunk és összeboronáljuk egymással az összeillő párocskákat.

Ashworld: 690 forintért lehet begyűjteni most iOS-en átmenetileg az Ashworld címre keresztelt nyitott világú túlélőjátékot, melyben egy poszt-apokaliptikus világban kell érvényesülnünk hősünk oldalán.
4 hozzászólás

ferencziakos

3 éve, 4 hónapja és 21 napja

Köszönjük a gyűjtést srácok!

válasz erre

SamsungFan

3 éve, 4 hónapja és 21 napja

Köszi köszi! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

3 éve, 4 hónapja és 22 napja

Jó ez a 790-es akció. mosolygó smiley

válasz erre

peter97

3 éve, 4 hónapja és 22 napja

Kedvenc rovatom! mosolygó smiley Köszi! (y)

válasz erre