Napiapp ajánló (2021. február 15.)

2021. február 15.
87.1121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Lonely Hacker: 790 forint helyett átmenetileg totál ingyen szerezhetjük be magunknak a The Lonely Hacker címre keresztelt mobiljátékot, melyben rendkívül realisztikus formában ismerhetjük meg egy kiberbűnöző életét.

Florence: 799 forint helyett mindössze 369 forintba kerül most a Florence, mely egy utó-Valentin-napi ajándéknak sem utolsó, hiszen egy szerelmes fiatal lányról szól kalandjátékról beszélünk, mely megmutatja egy kapcsolat kialakulásának kezdetét.

Bouncer Story: 1590 helyett totál ingyen megy átmenetileg a Bouncer Story címre keresztelt, a kilencvenes évek beat em up mobiljátékait idéző akciójáték, melyben egy kidobó bőrébe bújva kell rendet tennünk az éjszakai életben.

App Store:

Paths of Atlantis: teljesen ingyen szerezhetjük meg magunknak átmenetileg a Paths of Atlantis címre keresztelt mobiljátékot, melyben az Atlantisz felé vezető utat kell összeállítanunk a különféle útvonaldarabok segítségével.

Butterfly Simulator: szintén totál ingyen megy most egy rövid ideig a Butterfly Simulator című mobiljáték, mely nem árul zsákbamacskát, valóban egy pillangó életét ismerhetjük meg belőle egy vagány szimuláció részeként.

Moonlighter: 2990 forintba kerül átmenetileg a Moonlighter, mely akciós áron sem túl olcsó, de ezért a pénzért garantált minőséget kapunk, ha kedveljük a régi vágású szerepjátékok élményét.
5 hozzászólás

Mendez

3 éve, 5 hónapja és 14 napja

Szuper, hála!

válasz erre

Femobilos

3 éve, 5 hónapja és 14 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

fonemaker

3 éve, 5 hónapja és 15 napja

Szuper nap, köszi! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

3 éve, 5 hónapja és 15 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Chico

3 éve, 5 hónapja és 15 napja

A két ingyenes, a Bouncer Story és a Lonely Hacker már behúzva, gondolom valami régebbi akcióból.

válasz erre