Napiapp ajánló (2021. február 17.)

2021. február 17.
87.1561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Teslagrad: 2190 helyett 449 forintba kerül most átmenetileg a Teslagrad, mely egy rendkívül különleges, elektromágnesességen alapuló puzzle-platfrormerként igazán saját élményeket kínál a műfaj kedvelőinek.

Dead Bunker 2: 129 forint helyett totál ingyen beszerezhető átmenetileg a Dead Bunker 2 című horrorjáték, melyben egy sötét bunker mélyén kell szörnyek ellen hadakoznunk és túlélnünk.

Monkey GO Happy: 239 forint helyett szintén ingyen megy most átmenetileg a Monkey GO Happy, melyben vicces majmok oldalán mintegy 75 pályán keresztül tudjuk majd terelgetni majmainkat.

App Store:

Isometric Squares: teljesen ingyen szerezhetjük meg magunknak átmenetileg a Isometric Squares című logikai mobiljátékot, mely gyakorlatilag olyasmi, mint egy izometrikus nézetű tetrisz, melyben a pályák kitöltése lesz a feladat a rendelkezésünkre álló elemekből.

Grapple Gum: ha valamilyen őrült okból kifolyólag mindig is szeretted volna tudni, hogy milyen egy kiköpött rágó élete, akkor 349 forint ellenében most beszerezheted magadnak a Grapple Gum című ügyességi játékot, ami garantáltan jó móka lesz.

Dead Cells: 2290 forintba kerül átmenetileg a Dead Cells iOS-re - egyébként Androidon is akciós -, mely egy kiemelkedő minőségű akció-platformerként megmutatja, hogy a halál még nem a vég, hanem valami új dolog kezdete.
3 hozzászólás

Chico

3 éve, 4 hónapja és 15 napja

Köszkösz!!!

válasz erre

peter97

3 éve, 4 hónapja és 15 napja

Nem gyenge a mai felhozatal! mosolygó smiley Köszi!

válasz erre

fonemaker

3 éve, 4 hónapja és 15 napja

Teslagrad ennyiért ajándék, másik kettő sajnos már volt ingyenes akcióban, be is húztam annak idején őket.

válasz erre