Napiapp ajánló (2021. február 19.)

2021. február 19.
149.7831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Rush Rally 3: 1899 helyett 1250 forintba kerül most Androidon - egyébként iOS-en is akciós - a Rush Rally 3, mely korunk egyik, ha nem a legjobb rallys játéka mobilon, tehát érdemes lecsapni rá.

Titan Quest: 2599 forint helyett 899 forintért szerezhetjük most be egy rövid ideig a Titan Quest címre keresztelt hack and slash ARPG-t, mely az egyik legjobb Diablo-klónnak tekinthető a kis képernyőn.

Absolute Drift: ha az életed a driftelés, 1090 forint helyett 379 forint ellenében most te is beszerezheted magadnak az Absolute Drift címre keresztelt videojátékot, mely nem kínál zsákbamacskát, tényleg a driftelésről szól.

App Store:

Evoland: mindössze 349 forint ellenében tudjuk beszerezni magunknak átmenetileg az Evoland címre keresztelt alkotást iOS-ről, mely egy minden tekintetben a legendás Zelda-sorozat által ihletett akció-RPG lett a sorban.

Aces of the Luftwaffe: amennyiben egy szuper árkád akciójátékot keresel, melyben felsőnézetből élheted át a második világháború legnagyobb légi ütközeteit, akkor 349 forintért most begyűjtheted magadnak az Aces of the Luftwaffe című alkotást.

Drop The Chicken 2 The Circus: hogy ne szakítsuk meg a sort, szintén 349 forintba kerül átmenetileg iOS-en a Drop The Chicken 2 The Circus, melynek részeként cirkuszi körülmények között kel repülő csirkékkel ügyeskednünk.
3 hozzászólás

Chico

3 éve, 5 hónapja és 7 napja

Köszi a gyűjtést!

válasz erre

Bencus86

3 éve, 5 hónapja és 7 napja

Köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

3 éve, 5 hónapja és 7 napja

Absolute Drift nem tűnik rossznak ennyiért!

válasz erre