Napiapp ajánló (2021. február 22.)

2021. február 22.
76.8481
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Stickman Master: League Of Shadow: 129 forint helyett totál ingyen csaphatunk le most átmenetileg a Stickman Master: League Of Shadow-ra, melyben oldalnézetes formában vehetjük át az irányítást egy árnyékharcos felett.

Walking Dead Mad Horde: 125 forintról 0 forintra lett leárazva átmenetileg a Walking Dead Mad Horde, melynek semmi köze a népszerű zombis szériához, de az élőhalottak azért központi szerepet kaptak benne egy végtelen túlélőjáték részeként.

Shadow of Death: Dark Knight: 349 forint helyett totál ingyen megy most átmenetileg a Shadow of Death: Dark Knight is, mely szintén az oldalnézetes brutalitás képviselőjeként igyekszik nekünk feledhetetlen élményeket adni.

App Store:

mySolar: totál ingyen lehet lecsapni átmenetileg iOS-en a mySolar című mobiljátékra, melyben istent játszhatunk, hiszen lehetőségünk nyílik benne megépíteni saját naprendszerünket, annak összes bolygójával együtt.

picFind: amennyiben szereted a különbségkeresős mobiljátékokat, átmenetileg teljesen ingyen szerezheted be magadnak az egyik legjobbat, hiszen 0 forintra leárazva megy most iOS-en a picFind.

MechaNika: mindössze 349 forintba kerül átmenetileg a MechaNika címre keresztelt kalandjáték iOS-en, melynek részeként Nika, egy briliáns elme felett vehetjük át az irányítást sok-sok fejtörő társaságában.
Advertisement
5 hozzászólás

fonemaker

1 hete és 5 napja

Király a mai pakk!

válasz erre

SamsungFan

1 hete és 5 napja

Walking Dead Mad Horde még nem volt meg,a. többi már igen. Köszi!

válasz erre

peter97

1 hete és 5 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Mordorer

1 hete és 5 napja

Köszi köszi!

válasz erre

ferencziakos

1 hete és 6 napja

Walking Dead Mad Horde még nem volt meg, már jön is! Köszi!

válasz erre