Napiapp ajánló (2021. február 24.)

2021. február 24.
105.3381
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Z.O.N.A Shadow of Lemansk: 699 helyett nevetséges 79 forintért csaphatunk le átmenetileg a Z.O.N.A Shadow of Lemansk című poszt-apokaliptikus FPS-re, mely a STALKER és a Metro ötvözeteként egy igazán különleges akciójáték lett.

Kensho: 1390 helyett 339 forintért megy most a Kensho Androidon, melynek részeként egy szürreális világba csöppenhetünk, ahol kalandos úton fedezhetjük fel annak minden titkát.

Druid: 129 forint helyett totál ingyen csaphatunk le átmenetileg a Druid címre keresztelt mobiljátékra, melyben egy druidát alakítunk, akinek a legkülönfélébb fejtörőket kell megoldania azért, hogy kiaknázza a benne rejlő mágiát.

App Store:

Endless Adventure: totál ingyen lehet lecsapni átmenetileg iOS-en az Endless Adventure című szerepjátékra, mely csapat alapú formában a legnagyobb klasszikusok előtt kíván tisztelegni véletlenszerű küldetésekkel és körökre osztott küzdelmekkel.

The Last Roman Village: 349 forintért tudunk lecsapni átmenetileg a The Last Roman Village-re iOS-en, melynek részeként Marcus Aurelius generális oldalán az utolsó római falu megmentéséért indulunk majd csatába.

Heroes of Loot 2: 699 forintért tudjuk begyűjteni most egy rövid ideig az App Store-ról a Heroes of Loot 2-t, mely egy felsőnézetes szerepjátékként minden elemében a folyamatos lootolásra, felfedezésre és fejlődésre igyekszik koncentrálni.
3 hozzászólás

fonemaker

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nagy köszi!!

válasz erre

peter97

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nagyszerű a mai felhozatal!

válasz erre