Napiapp ajánló (2021. január 11.)

2021. január 11.
45.9131
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Caapora Adventure - Ojibe's Revenge: 790 helyett 439 forintba kerül most egy rövid ideig a Caapora Adventure - Ojibe's Revenge, melyben Zaltana fantáziavilágát kell felfedeznünk és epikus csatákban lebonyolítanunk szuper akciójáték részeként.

Runic Curse: 599 helyett 129 forintba kerül átmenetileg a Runic Curse című oldalnézetes platformer, melyben a vad akciók kapták a központi szerepet egy szuper és veszélyekkel teli fantáziavilágban.

The Last Roman Village: 790 forintról 369 forintra leárazva zsebelhetjük be most Androidon a The Last Roman Village című stratégiát, melyben az utolsó római faluért kell küzdelmet folytatnunk a történelemben.

App Store:

The Survivor: Rusty Forest: totál ingyen tölthetjük le most magunknak egy rövid ideig a The Survivor: Rusty Forest címre keresztelt túlélőjátékot, melyben realisztikus formában kell boldogulnunk egy apokalipszis utáni világban.

Neo Monsters: szintén ingyen van most egy rövid ideig a Neo Monsters iOS-en, mely a klasszikus Pokémon RPG-k sajátosságaira épül fel, csak éppenséggel egy sajátos univerzummal a főszerepben, ahol ugyanúgy különféle lényeket kell begyűjtenünk, tréningeznünk és harcolnunk velük.

Tiny Tanks!: hogy ne törjük meg a sort, szintén teljesen szabadon tudjuk begyűjteni a Tiny Tanks! címre keresztelt árkád tankos lövöldét, melyben aprócska tankokkal kell nagyokat harcolnunk egy- és többjátékos módokban.
4 hozzászólás

SamsungFan

1 hete és 5 napja

Ó de kár hogy ma nem jutott ingyenes droidra.

válasz erre

peter97

1 hete és 5 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Mordorer

1 hete és 5 napja

Köszi a gyűjtést!

válasz erre

fonemaker

1 hete és 5 napja

AppStore de komolyat megy ma! Koszi!

válasz erre