Napiapp ajánló (2021. január 13.)

2021. január 13.
70.6551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Old Man's Journey: 1790 forint helyett 449 forintba kerül átmenetileg a zseniális Old Man's Journey című mobiljáték, melyben egy idős ember utolsó nagy kalandját élhetjük át egy zseniális történettel és agyas fejtörőkkel megáldott élmény részeként.

Teach Your Monster to Read: főként a gyermekeknek és az angolul tanulóknak lehet nagyszerű választás a Teach Your Monster to Read címre keresztelt BAFTA-díjat mobiljáték mely 2090 forint helyett most totál ingyen letölthető, részeként pedig angoltudásunkat emelhetjük magas szintre.

Earthlings Beware!: 359 forint helyett 129 forintba kerül átmenetileg az Earthlings Beware! című árkád akciózás, melyben különféle űrrobotokkal hadakozhatunk majd a pályákon, minden esetben más trükkökhöz folyamodva.

App Store:

Jumpy Horse Racing: 699 forintba kerül átmenetileg a Jumpy Horse Racing címre keresztelt lovas mobiljáték, melynek részeként a lóugratás rejtelmeibe kaphatunk egy általános betekintést.

Liege Dragon: bár akciós áron is 1790 forintba kerül, azonban ennyiért már egyenesen ajándéknak tekinthető a Liege Dragon címre keresztelt mobilos szerepjáték, melyben egy nagyszerű történet és kapcsolódó élmények sokasága vár ránk.

Break Pile: 349 forintért csaphatunk le átmenetileg iOS-en a Break Pile címre keresztelt ügyességi játékra, melynek betöltésével az lesz a célunk, hogy minél rövidebb idő alatt minél több blokkot zúzzunk apró darabokra.
5 hozzászólás

Chico

3 éve, 5 hónapja és 22 napja

Break Pile ennyiért nagyon baráti! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

3 éve, 5 hónapja és 22 napja

Királyság, Teach Your Monster to Read egészen döbbenetes ingyen, le is szedtem, unokahúgomnak. mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

3 éve, 5 hónapja és 22 napja

Szuper nap lett, még free is van! mosolygó smiley Köszönjük!

válasz erre

Mendez

3 éve, 5 hónapja és 22 napja

Köszi köszi!

válasz erre

fonemaker

3 éve, 5 hónapja és 22 napja

Nagyszerű akciók jutottak mára, köszönjük!

válasz erre