Napiapp ajánló (2021. január 18.)

2021. január 18.
43.9421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

I was rebuilt: 1490 helyett totál ingyen tudunk lecsapni most átmenetileg az I was rebuilt címre keresztelt oldalnézetes akció-platformerre, aminek részeként ügyeskedhetünk és hatalmasakat harcolhatunk a retro pixel art köntösben.

Star Link 2: Constellation: 269 helyett szintén ingyen megy a Play Áruházban a Star Link 2: Constellation című alkalmi játék, melyben a különféle csillagképekkel és csillagjegyekkel ismerkedhetünk meg egy ügyességi játék formájában.

Quell Memento+: 1199 helyett 790 forintért megy most átmenetileg a Quell Memento+, melyben elfelejthetjük a világot, mindezt egy rendkívül nyugtató, csendes és ügyes kis puzzler részeként.

App Store:

Crisis of the Middle Ages: totál ingyen tudjuk bezsákolni magunknak most átmenetileg a Crisis of the Middle Ages címre keresztelt retro hatású szerepjátékot, mely már címével sem árul zsákbamacskát, valóban egy nagy válságot élhetünk át benne a középkorban.

Find the Ball: bár tiltott dolog, de mobiljátékos formában azért bohóckodhatunk a klasszikus "itt a piros, hol a piros" kezdetű játékkal, melyben abszolút tét nélkül csak annyi dolgunk lesz, hogy kitaláljuk, melyik pohár alatt található a labda.

Deathtrap Dungeon: 1090 forintba kerül átmenetileg a Deathtrap Dungeon, egy interaktív szerepjátékos élmény, mely Ian Livingstone legendás játékkönyve alapján készült el, és amit a játékban Eddie Marsan narrációjával élvezhetünk.
5 hozzászólás

Mendez

3 éve, 6 hónapja és 10 napja

Nem rossz hétkezdés. mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

3 éve, 6 hónapja és 10 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

peter97

3 éve, 6 hónapja és 10 napja

Köszi-köszi!

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 6 hónapja és 11 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Chico

3 éve, 6 hónapja és 11 napja

I was rebuilt már megvan sajna. szomorú smiley Star Link 2 viszont behúzva. mosolygó smiley

válasz erre