Napiapp ajánló (2021. január 20.)

2021. január 20.
59.4631
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Space Hobo: 1599 helyett teljesen ingyen csaphatjuk most le magunknak Androidon a Space Hobo című stratégiai játékot, melyben űrhajós hajléktalanokként tudunk nagyokat harcolni különféle sci-fi teremtmények ellen.

9th Dawn III RPG: 3499 forint helyett 2099 forintért csaphatunk le most egy rövid ideig a 9th Dawn III RPG-re, mely már nevével sem árul zsákbamacskát, itt a régi vágású szerepjátékos élmények kapták a központi szerepet.

When Silence Fell: 699 forint helyett 350 forintba kerül átmenetileg a When Silence Fell címre keresztelt interaktív szöveges kalandjáték, mely a 17. századba kalauzol el minket egy fiatal nővel a főszerepben.

App Store:

Starsceptre: totál ingyen tudjuk bezsákolni magunknak most átmenetileg a Starsceptre című mobiljátékot iOS-re, mely ízig-vérig retro élményt kínál nekünk, a főszerepben egy árkád hatású shoot em up alkotással.

Alive 2 Survive: 349 forintba kerül egy rövid ideig iOS-en az Alive 2 Survive című túlélőjáték, melyben egy zombiapokalipszis kellős közepén kell helytállnunk a vérszomjas élőhalottakkal szemben.

Siren Head: szintén 349 forintba kerül most a sok helyen a Silent Hill őrültségét kínáló Siren Head című belső nézetes horrorjáték, melyben az autónk lerobban egy sötét erdő közepén, és megkezdődik a rettegés.
Advertisement
3 hozzászólás

Mordorer

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Chico

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Kiváló nap, mmindkét platformon ingyenessel! Köszi!

válasz erre