Napiapp ajánló (2021. január 22.)

2021. január 22.
59.5861
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Wonder Boy: The Dragon's Trap: 2890 helyett 1790 forintért megy most a Wonder Boy: The Dragon's Trap, mely a legendás és egyben klasszikus oldalnézetes akció-kaland felújított változataként kifejezetten jó üzlet.

Door Kickers: 1299 forint helyett 379 forintba kerül a Door Kickers most Androidon, melynek részeként egy csapat SWAT alakulat felett vehetjük át az irányítást, illetve rúghatjuk rá az ajtót néhány gonosz bűnözőre.

Ys Chronicles 1: 1499 forint helyett 790 forintért megy most átmenetileg a Ys Chronicles 1, melynek részeként egy vérbeli szerepjátékos élményt kaphatnak azok, akik beruháznak rá.

App Store:

Broadway: 1849: 1090 forintra leárazva zsebelhetjük be most egy rövid ideig a Broadway: 1849 címre keresztelt szöveges kalandjátékot, ami egy történelmi thrillerként a korabeli New Yorkba kalauzol minket.

SKYHILL: 349 forintba kerül egy rövid ideig iOS-en a SKYHILL, mely a Daedalic Entertainment gondozásában egy fiktív harmadik világháborúba repít el minket, ahol egyetlen célunk lesz, túlélni az apokalipszist.

Siren Head: szintén 349 forintba kerül most az AntVentor, egy nagyon aranyos, nem mellesleg látványos kalandjáték, melynek a középpontjába egy hangya, egy szuper történet és megannyi zseniális fejtörő került.
4 hozzászólás

Chico

3 éve, 5 hónapja és 12 napja

Hát ma sajna nem sikerült behúznom semmit. szomorú smiley Sebaj, majd hétfőn.. mosolygó smiley

válasz erre

peter97

3 éve, 5 hónapja és 12 napja

Nem a legcombosabb péntek, de köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

SamsungFan

3 éve, 5 hónapja és 13 napja

Köszi köszi! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

3 éve, 5 hónapja és 13 napja

iOS jobb ma, de a Door Kickers is jó ennyiért nagyon!

válasz erre