Napiapp ajánló (2021. január 25.)

2021. január 25.
41.3751
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Neuroshima Convoy: 1899 forint helyett 799 forintba kerül átmenetileg a Portal Games által fejlesztett Neuroshima Convoy című kártyajáték, melyben az emberiség védelmére kell kelnünk egy fellázadt MI ellen.

Imperial Settlers: Roll & Write: 1499 forint helyett 799 forintba kerül átmenetileg az Imperial Settlers: Roll & Write, a népszerű társasjáték digitális változata, melyben saját telepeseink életét egyengethetjük majd.

Glidey: 369 forint helyett totál ingyen megy most a Play Áruházban a Glidey címre keresztelt elegáns, relaxációs és az agytekervényeinket alaposan megmozgató logikai játék, mely tonnányi logikai fejtörővel kínál nekünk kihívásokat.

App Store:

Sheltered: 349 forintba kerül átmenetileg iOS-en a Sheltered címre keresztelt poszt-apokaliptikus katasztrófamenedzsment, melyben egy maroknyi túlélő, egy nukleáris család boldogulását kell egyengetnünk.

A Street Cat's Tale: 349 forintba kerül egy rövid ideig iOS-en az A Street Cat's Tale is, melyben egy kölyökmacska felett vehetjük át az irányítást, akinek elhunyt a mamája, így csak rajtunk múlik majd a túlélése.

Radio Commander: 1090 forintért adják átmenetileg iOS-en a Radio Commander címre keresztelt stratégiai játékot, melyben a vietnami háborúban, rádión keresztül kell irányítanunk egy szakaszt a bevetéseken.
Advertisement
4 hozzászólás

Chico

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Kösziköszi!

válasz erre

peter97

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

Mendez

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Glidey jó lesz egynek, köszi!

válasz erre