Napiapp ajánló (2021. január 4.)

2021. január 04.
77.5191
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Peace, Death!: 590 forint helyett 379 forintért vehetjük most meg magunknak Androidra a Peace, Death! című mobiljátékot, melyben magát a kaszást vehetjük irányításunk alá, hogy minél több emberi életet magunkhoz ragadhassunk vele.

Star Nomad Elite: 699 forint helyett 399 forintba kerül egy nagyon rövid ideig a Star Nomad Elite című szerepjáték, melyben a klasszikus sci-fi alapú megoldások kerültek a középpontba egy szuper történet mellett.

Plancon: Space Conflict: 699 forint helyett 379 forintba kerül egy rövid ideig a Plancon: Space Conflict című sci-fi stratégia, mely szintén a távoli jövőbe, a világűrbe kalauzol el minket, a főszerepben az űrhajókkal.

App Store:

Hidden Mirrors: totál ingyen csaphatunk le most átmenetileg iOS-en a Hidden Mirrors címre keresztelt retro logikai játékra, mely minden elemében a nyolcvanas évek hangulatát idézi fel előttünk a különféle tükrözésen alapuló fejtörőkkel a középpontban.

Silent Depth: 1790 forintra leárazva tudjuk begyűjteni most átmenetileg a Silent Depth című tengeralattjárós szimulátort iOS-re, melyben az amerikai hadsereg legismertebb harcjárműveit vehetjük irányításunk alá a második világháborúból.

Street Kart Racing: 699 forintra leárazva csaphatunk le most átmenetileg a Street Kart Racing címre keresztelt gokartos szimulátorra iOS-en, mely a maga műfajában az egyik, ha nem a legjobbnak tekinthető, szóval ezért a pénzért ajándék.
3 hozzászólás

fonemaker

3 hete

Végre napiapp!!!!

válasz erre

Chico

3 hete és 1 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Bencus86

3 hete és 1 napja

Hiányzott már, két hete nem volt! Köszönjük!

válasz erre