Napiapp ajánló (2021. január 6.)

2021. január 06.
86.2191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Volt: 799 forintról átmenetileg 179 forintra leárazva csaphatunk le most a Volt címre keresztelt oldalnézetes ügyességi platformerre, melynek a lényege, hogy kis robotunk oldalán kiszabaduljunk egy ipari létesítményből.

hocus 2: 1199 forint helyett 149 forintba kerül átmenetileg a hocus 2 című logikai játék, melyben a legkülönfélébb perspektívákkal játszadozva teljesíthetjük az egyes pályákat.

Jaland: 790 helyett 369 forintért kaparinthatjuk meg átmenetileg a Jaland című különleges kalandjátékot, melyben minden egyes pályán az lesz a feladatunk, hogy megtaláljuk a kulcsot, mely egy újabb világba juttat minket.

App Store:

Carrier Landing HD: ha szereted a vagány vadászgépeket és a modern repüléstechnikát, akkor eszedbe se jusson kihagyni az átmenetileg most totál ingyen letölthető Carrier Landing HD-t, melyben a legmodernebb vasmadarakkal repkedhetünk nagyokat.

Angel Town 3: teljesen ingyen tudunk lecsapni most iOS-en az Angel Town 3 című idle típusú szerepjátékra, mely egy eredeti fantáziavilággal és valós idejű küzdelmekkel igyekszik feldobni az élményt.

hocus 2: az App Store kínálatában is akciós áron kínálják most az utóbbi évek egyik legjobb mobilos logikai játékát, a hocus 2-t, mely ezen a platformon most mindössze 99 forint ellenében gyűjthető be mindenkinek.
3 hozzászólás

Mendez

3 éve, 6 hónapja és 22 napja

Köszönjük!

válasz erre

SamsungFan

3 éve, 6 hónapja és 22 napja

De jó hogy újra van napiapp! mosolygó smiley Köszi, nagyon jó a mai kínálat!

válasz erre

fonemaker

3 éve, 6 hónapja és 23 napja

AppStore milyen kemény. meglepett smiley

válasz erre