Napiapp ajánló (2021. január 8.)

2021. január 08.
85.9741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Titan Quest: 2599 forint helyett 899 forintba kerül most megint a Titan Quest című akció-szerepjáték, mely minden idők egyik legjobb Diablo-klónkajént mobilon is a tripla-A kategóriás alkotások élményét kínálja.

Arrog: 899 forint helyett 399 forintba kerül most az Arrog címre keresztelt enigmatikus kalandjáték, melyben a legkülönfélébb fejtörők várnak ránk fekete-fehér grafikai körítéssel, mely kézzel készült művészeti stílust kínál nekünk.

Harvest Master: ha egy szuper farmszimulátort keresnél magadnak, eszedbe se jusson kihagyni a Harvest Master élményét, amit 799 forint helyett most 439 forint ellenében szerezhetsz be egy rövid ideig.

App Store:

Queen Rules: 349 forintba kerül átmenetileg a Queen Rules az App Store-on, mely egy különleges logikai puzzlerként lehetőséget ad egy hipnotikus világ felfedezésére, miközben emlékezetes élményekkel is kecsegtet.

Swim Out: szintén 349 forintért megy átmenetileg a Swim Out, mely egy úszós logikai mobiljátékként arra koncentrál, hogy az úszómedence egyik feléből átjuthassunk a másikba a többi jelenlévő figyelembevételével.

1941 Frozen Front: hogy ne törjük meg a sort, szintén 349 forintért csaphatjuk le most iOS-en az 1941 Frozen Front prémium változatát, melyben a német és a szovjet haderők legnagyobb ütközeteit élhetjük át egy vagány stratégia részeként.
3 hozzászólás

SamsungFan

3 éve, 5 hónapja és 26 napja

Titan Quest ennyiért nagyon megéri!

válasz erre

fonemaker

3 éve, 5 hónapja és 27 napja

Kiváló hétvége lesz, köszi!

válasz erre

peter97

3 éve, 5 hónapja és 27 napja

Szuper nap, köszönjük!

válasz erre