Napiapp ajánló (2021. július 28.)

2021. július 28.
50.9821
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Pumped BMX 3: egy jófajta biciklis élménnyel nyitjuk a sort Androidos fronton, lévén a Noodlecake-féle Pumped BMX 3 jelenleg a szokásos 1690 forint helyett 299 forintért megy.

Lumino City: szintén a Noodlecake műhelyéből származik a következő ajánlatunk is, amely Lumino City címre hallgat, és egy különleges látványvilággal bíró kalandjátékot prezentál. 1899 forint helyett most csak 299 forint az ára!

Paranormal Territory 2: és a Google Play-es sort egy visszafogottabb horror-kalandjátékkal zárjuk, lévén az egyébként 125 forintos árcédulával bíró Paranormal Territory 2 most ingyen és bérmentve behúzható a Google Play-ből.

App Store:

Up Slide Down: mostanra már tényleg szinte tradíció, hogy hozunk a Napiappba egy elképesztően minimalista puzzle játékot, és az aktuális darab nem más, mint a jelenleg ingyen megszerezhető Up Slide Down című agytorna.

ACE Academy Visual Novel: amennyiben vágysz egy olyan igazi, keletről érkező, keleties hatásokkal telepakolt vizuális novellára, akkor az ACE Academy Visual Novel most remek választás, lévén 699 forintra értékelték le az App Store kínálatában.

Hot Guns: őrült akciójátékkal is készültünk számotokra az App Store-os leárazások között, a Hot Guns-szal, avagy Adrian Kumorowski őrült shoot 'em upjáról, amelyet most mindössze 99 forintért zsákolhat be boldog-boldogtalan.
5 hozzászólás

fonemaker

2 hónapja, 3 napja

Remélem nem maradtam le semmiről! Köszi a gyűjtést!

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 3 napja

Nagyszerű akciók, kár hogy a Paranormal Territory 2 már megvan.

válasz erre

Direktor

2 hónapja, 3 napja

Köszkösz!

válasz erre

peter97

2 hónapja, 3 napja

Köszi a gyűjtést srácok, android nem rossz, de az ios veri!

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 3 napja

De szuper nap, köszi!

válasz erre