Napiapp ajánló (2021. július 30.)

2021. július 30.
50.9941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Siege of Dragonspear: a Beamdog szerepjátéka, a Siege of Dragonspear nagyszerű kedvezmény mellett húzható be a Google Play-ből, elnézve hogy most nem 3790 forintot kell érte kicsengetnünk, hanem csak 899 forintot.

Cook, Serve, Delicious!: a Vertigo Gaming főzős-sütős tematikájú mobiljátékával folytatjuk a sort, a Cook, Serve, Delicious!-szel, ami most nem 1490 forintért szerezhető be, hanem csak 790 forintért.

Kensho: többször előkerül a Kensho, mint kedvezményes játék, és bizony most is szép leárazást kapott a népszerű kaland-puzzle játék. A szokásos 1390 forint helyett 359 forintot kell érte kifizetnünk!

App Store:

Siege of Dragonspear: ha már az Androidos kedvezmények között említést tettünk róla, ne hagyjuk ki az App Store-os fronton sem a Siege of Dragonspear leárazását, amely 699 forintért húzható be a digitális áruházból.

2112TD: Tower Defence Survival: a furcsa című tower defense őrület, a 2112TD: Tower Defence Survival gyakorlatilag csokipénzért zsákolható be most az App Store-on keresztül, mivelhogy mindössze 349 forintot kérnek el érte.

Cardinal Land: végül, de nem utolsó sorban, az egészen különleges művészeti dizájnnal megáldott Cardinal Land most ingyen és bérmentve gyűjthető be minden iOS-es által egy rövid ideig.
4 hozzászólás

fonemaker

2 éve, 10 hónapja és 19 napja

Köszönjük a gyűjtést srácok! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 10 hónapja és 19 napja

Kensho nagyon király! meglepett smiley

válasz erre

peter97

2 éve, 10 hónapja és 19 napja

Köszi srácok! mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

2 éve, 10 hónapja és 20 napja

Siege of Dragonspear ennyiért nagyon jó!!

válasz erre