Napiapp ajánló (2021. május 19.)

2021. május 19.
59.2771
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dark Mist: ritka az, hogy egy kártyajáték olyan vizuált kapjon, amire kellemes ránézni, azonban a Dark Mist szemet gyönyörködtető látványvilággal tárja elénk az élményt. Most 1399 forint helyett 389 forintért zsákolhatjuk be!

Viewport - The Game: okos puzzle játékból sincs hiány a mai NapiAppban, elnézve hogy a Viewport - The Game is egy kisebb kedvezménnyel pörög előre. 690 forint helyett most csak 389 forintot kell érte fizetnünk!

Sir Questionnaire: és így a Google Play-es részleg végére a szerepjátékok kedvelőinek szeretnénk kedvezni, ugyanis utoljára az OrangePixel játékának leárazását gyűjtöttük ki. A Sir Questionnaire most 2290 forint helyett 890 forintért megy!

App Store:

Space Grunts 2: roguelike kártyajátékokból nem sok van, éppen ezért különlegesnek tekinthető a Space Grunts 2, amelyet most az App Store-ból némi kedvezménnyel húzhatunk be. Pascal Bestebroer játéka most mindössze 699 forintért megy!

R.B.I. Baseball: ha szeretnéd egy gyors lefolyású, könnyen tanulható játékon keresztül kiélvezni a baseball sajátosságait, akkor azt az R.B.I. Baseballon keresztül megteheted, főleg hogy most 1790 forintért kínálják!

RingO: egy addiktív, mégis megnyugtató játék a sorban az utolsó. A RingO-ban színes gyűrűket kell egymás után gyűjtögetnünk, és most ingyen behúzhatjuj a programot!
4 hozzászólás

fonemaker

3 éve, 1 hónapja és 7 napja

Köszönjük!

válasz erre

SamsungFan

3 éve, 1 hónapja és 7 napja

Köszi a gyűjtést, srácok! mosolygó smiley

válasz erre

ferencziakos

3 éve, 1 hónapja és 7 napja

Esik az eső hetek óta és még ingyenes játék se nagyon jut mára. szomorú smiley Nem az én napom! röhögő smiley

válasz erre

peter97

3 éve, 1 hónapja és 8 napja

Egyet be is húztam, köszi.

válasz erre