Napiapp ajánló (2021. május 3.)

2021. május 03.
88.4921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Super Oscar Premium: első ízben egy igazi családbarát produktumot húzhatunk be totál ingyen a Google Play Store kínálatából, ugyanis a Chorrus Games által tető alá hozott Super Oscar Premium megy most ingyen, az egyébként 319 forintos árcédula helyett.

The Curse of Zigoris: a PC-s berkekben már ismert, és a mobilos színtéren is nagyot arató The Curse of Zigoris szintúgy ingyen és bérmentve elérhetővé lett téve. 990 forint helyett egy petákot sem kell érte fizetnünk, cserébe egy frenetikus 2D-s pixel art platformerrel gazdagodunk.

Siege of Dragonspear: A Baldur's Gate sztorikon alapuló Siege of Dragonspear lényegében féláras kedvezményt kapott, így az igencsak borsosnak tekinthető 3790 forint helyett összesen 1990 forintért zsákolhatjuk be ezt a kiváló, már-már konzolos minőségű RPG-játékot.

App Store:

The Escapists: Prison Escape: ha esetleg szívesen elmolyolnál egy kis börtönből szökős mókával, akkor ne keress tovább, lévén most csak 349 forintért lecsaphatsz a The Escapists: Prison Escape-re.

The Most Amazing Sheep Game: mondhatnánk azt is, hogy a bárányok hallgatnak, de nem a zseniális című The Most Amazing Sheep Game-ben - ingyen behúzható a side scroller játék, amiben természetesen nem mást fogunk terelgetni, mint egy bárányt.

Super Starship: a sort egy újabb ingyenes játékkal zárjuk, mégpedig a Super Starshippel. A felfedezésről szóló multiplayer alkotás szintén ingyen megszerezhető, így ha vágysz egy kis (z)űrős mókára, ne hagyd ki semmiképp!
4 hozzászólás

fonemaker

3 éve, 2 hónapja és 16 napja

Kiváló hétkezdés! mosolygó smiley Köszönjük!

válasz erre

zsenikém

3 éve, 2 hónapja és 16 napja

Ó mennyi jóság! mosolygó smiley Örülök hogy visszatért a Napiapp.

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 2 hónapja és 16 napja

Nagyon király nap, köszi a gyűjtést! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

3 éve, 2 hónapja és 16 napja

Micsoda ingyenes felhozatal ma! meglepett smiley Köszi srácok! mosolygó smiley

válasz erre