Napiapp ajánló (2021. március 1.)

2021. március 01.
89.5701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Hello Human: 990 helyett totál ingyen csaphatjuk most le magunknak átmenetileg a Hello Human című mobljátékot az Google Playről, melynek részeként ügyességünket és logikai tudásunkat tehetjük próbára.

9th Dawn III: ha szeretjük a klasszikus szerepjátékokat 3499 helyett 2099 forintért kaparinthatjuk meg átmenetileg a 9th Dawn III-at, mely egy rendkívül masszív 2D-s, nyitott világú dungeon crawler RPG lett a sorban.

Beholder 2: 2899 forint helyett 1499 forintba kerül átmenetileg a Beholder 2 a Play Áruházban, melynek részeként egy totalitárius bürokratikus szimulátor részeseivé válunk, melyben egy komplett sztori és nehéz morális döntések hada vár ránk.

App Store:

Back to Bed: mindössze 99 forintba kerül egy rövid ideig iOS-en a Back to Bed címre keresztelt ügyességi mobiljáték, mely a Monument Valley mintájára egy alvajáró fickót állít a főszerepbe, akit vissza kell juttatnunk az ágyába.

Wordventures: ha kedveled a szókeresős mobiljátékokat, átmenetileg 699 forintba kerül a Wordventures, mely nemcsak a szókeresésről szól, hanem a kapcsolódó fejtörők megoldásáról és a történet felfedezéséről.

Sleep Attack: 699 forintba kerül egy rövid ideig a Sleep Attack, mely egészen új szemszögből prezentálja számunkra a tower defense élményeket, ha tehát kedveljük a stílust, érdemes lehet lecsapni rá.
5 hozzászólás

SamsungFan

3 éve, 4 hónapja és 3 napja

Köszönjük!

válasz erre

fonemaker

3 éve, 4 hónapja és 3 napja

Az egyetlen dolog amit szeretek a hétfőben! röhögő smiley

válasz erre

ferencziakos

3 éve, 4 hónapja és 3 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

peter97

3 éve, 4 hónapja és 3 napja

Nagyszerű hétkezdés, köszönjük!

válasz erre

Mendez

3 éve, 4 hónapja és 4 napja

Back to bed nagyon szórakoztató játék. Egyébként volt már ingyenes is, akkor be is húztam.

válasz erre