Napiapp ajánló (2021. március 17.)

2021. március 17.
110.3421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Volt: 799 forint helyett totál ingyen megy most egy rövid ideig a Volt a Play Áruházban, így ha egy igazán eredeti oldalnézetes platformert keresel, ahonnan az ügyeskedve szökés lesz a cél, akkor érdemes lehet kipróbálni.

Meganoid (2017): 1799 helyett 699 forintért megy most Androidon a Meganoid (2017) mely az oldalnézetes retro platformerek egyik koronázatlan királyaként egy igazán tartalmas befektetésnek nevezhető.

Crying Suns: ugyanez mondható el a Crying Suns-ról is, mely 3390 helyett 2290 forintért vásárolható meg, a főszerepben egy taktikai roguelite stratégiaként, igazán eredeti élményekkel.

App Store:

Crystal Cove: totál ingyen csaphatjuk le most átmenetileg a Crystal Cove-ra iOS-en, mely alaposan kiforgatja magából a match-3 puzzlerek műfaját, méghozzá háromszöges formákkal, melyek kapcsán a hasonló színek egymás mellé forgatása lesz a cél.

Storm Rush: mindössze 99 forintba kerül most egy rövid ideig iOS-en a Storm Rush című mobiljáték, aminek részeként soha véget nem érő pályákon kell ügyeskednünk a különféle akadályok elkerülésével, amire minden reflexünkre szükségünk lesz.

reky: 699 forintba kerül egy rövid ideig a reky című rendkívül minimalista logikai játék iOS-en, melyben lehetőségünk nyílik megtornáztatni a logikánkat, miközben a színekkel is játszadozhatunk.
4 hozzászólás

Bencus86

3 éve, 4 hónapja és 9 napja

Volt behúzva, köszi!

válasz erre

peter97

3 éve, 4 hónapja és 9 napja

De jó cuccok vannak ma! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

3 éve, 4 hónapja és 9 napja

Köszi, Volt már csorog is! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

3 éve, 4 hónapja és 9 napja

Van egy két jó ajánlat.

válasz erre