Napiapp ajánló (2021. március 3.)

2021. március 03.
144.2721
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Golf Peaks: 999 forint helyett 699 forintba kerül átmenetileg Androidon a Golf Peaks című mobiljáték, mely ügyességi elemekkel bővítve avat be minket a golfozás rejtelmeibe és örömeibe egyaránt.

inbento: 999 forint helyett 699 forint most az inbento is, mely egy étel-témájú puzzler lett a sorban, ahol minden pályán az lesz a cél, hogy kirakjuk a képen látható színeket és formákat.

Damn Little Town: 590 helyett totál ingyen csaphatunk le átmenetileg a Damn Little Town társasjáték digitális változatára, melyben kis városunk megépítése lesz a legfontosabb célunk.

App Store:

A Street Cat's Tale: 349 forintba kerül átmenetileg iOS-en az A Street Cat's Tale című mobiljáték, melyben egy anyukáját elveszítő, utcán ragadt kiscica történetét, illetve megpróbáltatásait ismerhetjük meg szerepjátékos formában.

MISTICO: 699 forintért szerezhető be átmenetileg az App Store kínálatából a MISTICO című kalandjáték, melyben egy rejtélyes spanyol sziget rejtélyeit ismerhetjük meg egy belső nézetes kaland részeként.

Dream A Little Dream: totál ingyen csaphatunk le átmenetileg iOS-en a Dream A Little Dream címre keresztelt mobiljátékra, melyben az lesz a feladatunk, hogy felhőkön egyensúlyozva és ügyeskedve eljuthassunk a legmagasabb szintekre.
4 hozzászólás

SamsungFan

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Köszi köszi!

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Az a dream a little dream nagyon retro játék, de inkább csajoknak. Tiszta rózsaszín az egész.

válasz erre

peter97

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Köszi!

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

A Damn Little Town - Board Game pont az a játék amiért sosem adnék pénzt, de így inngyen biztos jól elleszek vele!

válasz erre